از محصولات شرکت SEVER و از معروف ترین برندهای الکتروموتور است و در انواع گوناگون و باتوجه به نیاز صنایع مورد استفاده قرار می گیرد.
گروه صنعتی SEVER یکی از گروههای نو آور و مشتری مدار بوده و با توجه به تعداد مصرف کنندگان الکتروموتور سور SEVER در سراسر جهان متوجه خواهیم شد که الکتروموتور SEVER توجه بسیاری را به خود جلب کرده و سهم قابل توجهی از بازار جهانی را در اختیار دارد . دوام و قابلیت اطمینان دو امر انکار ناپذیر در راستای تولید می باشد که از ویژگیهای منحصر به فرد این گروه است .
طراحی و کیفیت الکتروموتور و ژنراتور های این گروه عامل اصلی استاندارد بودن محصولات این شرکت است . این گروه به عنوان دومین گروه بزرگ تولید کننده الکتروموتور در ایتالیا شناخته شده است که با توجه به خطوط تولید پیشرفته خود که دارای بخش های مهندسی میکانیک ، ماشین آلات ، مهندسی محیط و انرژی ، مهندسی حمل و نقل ، ریخته گری ، ورقکاری می باشد .
کمپانی سور SEVER به روز بودن تکنولوژی و تولیدات را به عنوان یه هدف دنبال می کند . شرکت SEVER فعالیت های گسترده ای را در سرتاسر جهان به وجود اورده است . الکتروموتور SEVER ساخت کشور یوگسلاوی و با نام تجاری سور SEVER و استاندارد ISO 9001 : 2008 ، ISO 14001 : 2004 ارائه می گردند . از اصلی ترین فعالیت شرکت SEVER تولید الکتروموتور SEVER می باشد . الکتروموتور SEVER در انواع مختلف جهت صنایعی چون صنایع رنگ سازی ، صنایع خودرو سازی ، صنایع معدنی ، صنایع نفت و بکار گرفته می شود .
صرفه جویی در انرژی ، طراحی بر طبق EN60034 ، IEC 60072 ، نصب ابعاد و تخصیص خروجی مطابق با استاندارد IEC 60072 ، کلاس حرارتی 155 (F )و کلاس حرارتی 180 (H ) به عنوان یک گزینه در دسترس ، جعبه ترمینال اختیاری در بالا ، چپ و یا راست ، کلاس حرارتی IE3 مطابق با استاندارد IE 60034-30 از مشخصات فنی الکتروموتور ATB SEVER می باشند .
مشخصات کلی محصول | |
تیپ الکتروموتور : | |
توان الکتروموتور : | 0.6 تا 2000 کیلووات |
سرعت (دور در دقیقه) : | 3000، 1500، 1000، 750 |
نحوه نصب : | V1،B3،B5 |
بدنه الکتروموتور : | چدن |
سایز فریم : | 56 تا 710 |
نوع حفاظت : | IP: 23 ، 55 |
تعدا قطب(پل) : | 8،6،4،2 |
کلاس حرارتی : | F |
نحوه خنکاری : | TEFC ، ODP |
نحوه کارکرد : | دائم کارS1 |
فرکانس : | 50،60 |
استاندارد : | IEC60034-1 |
شرکت ATB SEVER به عنوان عضوی از مجموعه تجاری ATB در اتریش با تجربه هشتاد ساله در زمینه تولید موتورهای الکتریکی معروف است می باشد . در طول چهل سال گذشته در کنار تولید ماشین های الکتریکی برنامه های مکملی جهت تولید محصولات دیگری داشته تا جوابگوی بازار باشد .
شرکت ATB SEVER از قدیمی ترین تولید کنندگان ماشین الات الکتریکی در جنوب اروپاست این شرکت در سال 1923 به عنوان یک شرکت سهامی شروع به کار نمود و در سال 2005 به بخش خصوصی واگذار گردید و عضو سیستم کسب و کار اتریش گردید .
از محصولات این شرکت می توان به الکتروموتور های ولتاژ پایین و بالای صنعتی ، الکتروموتورهای خاص ، تجهیزات ماشین های الکتریکی و الکتروگیربکس اشاره نمود . طراحی و کیفیت الکتروموتور و ژنراتور های این گروه عامل اصلی استاندارد بودن محصولات این شرکت است .
این گروه به عنوان دومین گروه بزرگ تولید کننده الکتروموتور در ایتالیا شناخته شده است که با توجه به خطوط تولید پیشرفته خود که دارای بخش های مهندسی میکانیک ، ماشین آلات ، مهندسی محیط و انرژی ، مهندسی حمل و نقل ، ریخته گری ، ورقکاری می باشد .
کمپانی سور SEVER به روز بودن تکنولوژی و تولیدات را به عنوان یه هدف دنبال می کند . شرکت SEVER فعالیت های گسترده ای را در سرتاسر جهان به وجود اورده است . الکتروموتور SEVER ساخت کشور یوگسلاوی و با نام تجاری سور SEVER است .
از اصلی ترین فعالیت شرکت SEVER تولید الکتروموتور SEVER می باشد . الکتروموتور SEVER در انواع مختلف جهت صنایعی چون صنایع رنگ سازی ، صنایع خودرو سازی ، صنایع معدنی ، صنایع نفت و بکار گرفته می شود